Risør Jazzklubb har fått egne nettsider

Risør Jazzklubb ønsker deg velkommen til våre egne sider på Jazzprofil. Vi kan drive helårs musikklubb i lille Risør takket være gode tilskuddsordninger, og offentlig satsing på jazz her i Norge. Denne portalen er bare ett av mange eksempler på det.

VELKOMMEN!

En tanke om “Risør Jazzklubb har fått egne nettsider

  1. Hei,
    Jeg vil gjerne vite når Tora Augestad med band skal opptre i Risør. Vi var på en fantastisk konsert med henne i Oslo i går. Jubelen sto i kirketaket. Hun sa etter konserten at hun trodde de skulle spille i Risør fredag 31. august. Vi vil gjerne ha en bekreftelse på dette. Turistkontoret i Risør visste ingenting om dette, men mente at de skulle spille på Kast loss. Vi ringte til Kast loss, men de visste ikke noe om konserten. Vi regner med at dere har oversikt og kan gi oss sted og dato for denne store begivenheten. Folk bør gå mann av huse for å få med seg denne konserten!

    Vennlig hilsen

    Dag Terje Svendsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>